Predstavnica Srbije na ovogodišnjem takmičenju lepote Lady Universe 2019 koje se održalo 7.11. u Sofiji bila je naša Violeta Bugyi. Iako po ocu nosi mađarsko prezime, ona je polu Srpkinja, polu Mađarica, sa srpskim pasošem. Kako kaže, oseća se kao Srpkinja, jer obožava svoju zemlju i rado je predstavlja na svim takmičenjima.

Violeta nam prenosi da su utisci iz Sofije fantastični – Bogatija sam za novo iskustvo, upoznala sam divne ljude i devojke sa kojima nastavljam druženje. Nije se osećalo da je u pitanju takmičenje, te među učesnicama nije bilo tenzije, već smo potpuno uživale u zajedničkim aktivnostima. Zahvaljujem se organizatorima jer su me pozvali i pružili priliku da budem deo ovog događaja, na prvom mestu mom nacionalnom direktoru Robertu Gramatikov, kao i vlasnici licence Lady Universe Tsveti Razloshka.
Zaista sam ponosno predstavljala Srbiju, i izabrana sam kao najlepša devojka i lice oba glavna sponzora, a to su najprestižniji Hotel Marinela u Bugarskoj i vinarija Verano Azur. Zahvaljujem se Mariji Šabić, Danijeli Jonović (Katriel accessories) i KUD-u “Branko Radičević” iz Zemuna koji su me ispratili na ovom takmicenju, sa svojim haljinama, nakitom i naravno nosnjom.Violeta je bivša Miss Subotice i učesnica izbora za Miss Srbije 2012.
Aktivno se bavi manekenstvom, i pored redovnog pojavljivanja na Fashion Week-u u Srbiji i čestih shootinga, nedavno su izašla i dva muzička spota sa Violetom u glavnoj ulozi za dve hit pesme, za Dženana Lončarević (Čuvam tvoja krila andjele) i Baneta Nedovića (Mislim da si ti).
KUD”Radičević” sa velikom zadovoljstvom je izašao u susret našoj takmičarki, svakako ćemo našu Violetu podržati i na sledećim talmičenjim gde joj želimo još više upseha. …..
IMG-20191118-WA0000